Nakit možemo nositi kada i gde želimo, možemo ga kupiti kada želimo,  možemo ga pokloniti, možemo se proslaviti njime, nagraditi se njime i zadržati ga zauvek. Nakit izražava našu ličnost.

Naša misija je lep nakit za svaki dan.

Krenuli smo kao prodavnica za prodaju ženske odeće ali smo tokom prošle godine prešli na on-line poslovanje sa primarnom delatnošću prodaje nakita za žene.

Da li volite nakit?

Naša veb stranica nudi setove nakita, prstenje, minđuše, ogrlice, narukvice koje su dizajnirane tako da ih možete kombinovati sa svakom vrstom garderobe.

HOPE NAKIT isporučuje svoje proizvode na teritoriji Republike Srbije i trudićemo se da to bude u maksimalnom roku od 23 dana. Svi naši proizvodi su bezbedno zapakovani, tako da garantujemo maksimalnu zaštitu i sigurnost robe koju šaljemo.

Konstantno širimo našu mrežu, tako da nas možete lajkovati i pratiti na Fejsbuku ili Instagramu i slobodno nam se javiti sa sopstvenim predlozima. Planiramo da dodamo mnogo novog sadržaja na našu veb stranicu, sa tačnim fotografijama proizvoda i detaljnim opisom koji vam mogu pomoći da dobijete potpunu sliku onoga što nudimo.

On-line prodavnica hopenakit.com je u sklopu Samostalne trgovinske radnje „HOPE“, Novi Beograd, Palmira Toljatija 5 koja posluje od 15. maja 2008.g i registrovana je u Agenciji za Privredne Registre. Matični broj je 62118873 a PIB 105602814. E-mail na koji nam možete pisati je hopenakit2019@gmail.com. Broj telefona +381 64 907 4651.

Pratite našu veb stranicu i društvene mreže i opremite se atraktivnim nakitom!

Srećna kupovina!